Ontdek de kracht van gepersonaliseerde video!

Til je lead opvolging naar een ongekend nieuw niveau en win!

Meer klant betrokkenheid
Vergroot conversieratio's

Onderscheid je van de concurrent

Met traditionele marketing red je het niet meer..

Ga maar na, de markt waarin je opereert is zeer competitief . Je hebt te maken met andere bedrijven die vergelijkbare producten en diensten aanbieden en allemaal proberen ze op dezelfde manier klanten te bereiken. Hierdoor is het lastig om op te vallen en de aandacht van potentiële klanten te trekken te midden van de concurrentie.


Het alleen maar zichtbaar zijn door middel van algemene marketing boodschappen resoneert niet goed met de individuele behoeften en interesses van de klant, waardoor de betrokkenheid en respons laag blijven.


Met onze training & video tools is dit verleden tijd

Simpele en effectieve video marketing dat werkt!

Stijg uit boven alle ruis
Volg leads op door gepersonaliseerde video's die super eenvoudig te produceren zijn maak je straks een échte connectie met je klant. 

Connect op persoonlijk niveau
Video's die gelijk inspelen op de persoonlijke behoefte van de individuele klant, dát is waar de winst nu te behalen is.

Verhoog conversieratio's
Bouw op voorhand aan de vertrouwensband met je klant, verhoog de reacties en sluit meer deals.

Simpele en effectieve video marketing dat werkt!

Stijg uit boven alle ruis
Volg leads op door gepersonaliseerde video's die super eenvoudig te produceren zijn maak je straks een échte connectie met je klant. 

Connect op persoonlijk niveau
Video's die gelijk inspelen op de persoonlijke behoefte van de individuele klant, dát is waar de winst nu te behalen is.

Verhoog conversieratio's
Bouw op voorhand aan de vertrouwensband met je klant, verhoog de reacties en sluit meer deals.

en dit is nog niet alles!

Want je denkt wellicht, video kost mij te veel tijd?

En juist daarom heb ik een systeem ontwikkeld waardoor iedereen (ook wanneer je geen technische kennis hebt) binnen een mum van tijd gepersonaliseerde video's op maat kan creëren en dat alles met je mobiele telefoon!


Geen edit werk meer!

Om je geheel te ontzorgen kunnen de beelden via ons platform ge-upload worden en binnen een uur* ontvang je een professionele video geheel in jullie eigen huisstijl.


Extra bonus

De tools bieden jullie tevens de mogelijkheid om op een consistente manier professionele video content te maken. 


Dus wacht niet langer! 

Start nu met gepersonaliseerde video's om jullie lead opvolging naar een hoger niveau te tillen en dat op een simpele en professionele manier. Zodat jullie je kunnen onderscheiden van de concurrenten die dit stuk voor stuk nog niet doen. 

*mede afhankelijk van het gekozen format

Het starten met gepersonaliseerde video is nog nooit zo makkelijk geweest 👉🏻

Het starten met gepersonaliseerde video is nog nooit zo makkelijk geweest 👇🏻

Hi ondernemer,

Elke dag komen er nieuwe aanvragen en leads binnen die je het liefst allemaal wilt binnen halen. En wat als je de conversie van al deze leads aanzienlijk kan verhogen?


Let's keep it Simple...


Daarom wil ik je graag de mogelijkheden laten zien en jou en je team toegang geven tot meer dan 20 jaar ervaring met filmen en editen waarvan ik mij de laatste jaren heb toegelegd op Storytelling en strategie en slimme video oplossingen. Ik begeleid, help en monteer wekelijkse vlogs van bekende Youtubers en verleen mijn diensten en verspreid mijn kennis aan toonaangevende bedrijven. Laten we kennis maken want persoonlijk kijk ik ernaar uit dit gezamenlijk met jullie op te pakken. 


Op jouw succes, 

Gerard Dunning

Eigenaar VideoMadeSimple.nl

Anouk Bosma

Interne Communicatie Specialist

bol.com

"Binnen bol.com werken we regelmatig samen met Gerard voor het editen en produceren van video’s. Gerard begrijpt goed waar we naar op zoek zijn, gebruikt zijn creativiteit om de video te versterken en creëert leuke en humoristische video’s die goed worden bekeken binnen de organisatie!"

Start met gepersonaliseerde video in drie gemakkelijke stappen

Kennismaking

Allereerst maak ik heel graag kennis met jullie! In een teams/zoom call of tijdens een persoonlijke ontmoeting ga ik graag met je in gesprek over wie jullie zijn, wat jullie doen, waar jullie nu staan en waar jullie naar toe willen. 

Voorbereiding

Naar aanleiding van ons gesprek wordt de training en jullie format op maat voorbereid. Na de voorbereidingen krijgen jullie toegang tot alle tools zodat jullie kunnen starten met de gepersonaliseerde video's.

Conversies maken

Met de tools hebben jullie alle kennis in huis om zelf aan de slag te gaan. Graag ondersteun ik jullie verder met vragen en plannen we een evaluatie moment in zodat we gezamenlijk kunnen kijken hoe het gaat. 

Laten we kennis maken

En jullie lead opvolging naar een ongekend nieuw niveau tillen