Verhoog de conversies op jullie aanvragen

Til je lead opvolging naar een ongekend nieuw niveau en win!

Video Aspect Ratio: 4:1

Verhoog de conversies op jullie aanvragen

Til je lead opvolging naar een ongekend nieuw niveau en win!

Verhoog conversies
👈🏻 Autobranche 👉🏻

Word Nieuw & Innovatief

Met traditionele marketing red je het niet meer..

Ga maar na, de markt waarin je opereert is zeer competitief . Je hebt te maken met andere bedrijven die vergelijkbare producten en diensten aanbieden en allemaal proberen ze op dezelfde manier klanten te bereiken. Hierdoor is het lastig om op te vallen en de aandacht van potentiële klanten te trekken te midden van de concurrentie.


Het alleen maar zichtbaar zijn door middel van algemene marketing boodschappen resoneert niet goed met de individuele behoeften en interesses van de klant, waardoor de betrokkenheid en respons laag blijven.


Met onze training & video tools is dit verleden tijd

Simpele en effectieve video marketing dat werkt!

Stijg uit boven alle ruis
Volg leads op met onze unieke methode en maak straks een échte connectie met je potentiële klant. 

Connect op persoonlijk niveau
Video's die gelijk inspelen op de persoonlijke behoefte van de individuele klant, dát is waar de winst nu te behalen is.

Verhoog conversieratio's
Bouw op voorhand aan de vertrouwensband met je klant, verhoog de reacties en sluit meer deals.

Simpele en effectieve video marketing dat werkt!

Stijg uit boven alle ruis
Volg leads op door gepersonaliseerde video's die super eenvoudig te produceren zijn maak je straks een échte connectie met je klant. 

Connect op persoonlijk niveau
Video's die gelijk inspelen op de persoonlijke behoefte van de individuele klant, dát is waar de winst nu te behalen is.

Verhoog conversieratio's
Bouw op voorhand aan de vertrouwensband met je klant, verhoog de reacties en sluit meer deals.

en dit is nog niet alles!

Want je denkt wellicht, video kost mij te veel tijd?

En juist daarom heb ik een unieke methode ontwikkeld waardoor iedereen (ook wanneer je geen technische kennis hebt) binnen een mum van tijd gepersonaliseerde video's op maat kan creëren en dat alles met je mobiele telefoon!


Extra bonus

De tools bieden jullie tevens de mogelijkheid om op een consistente manier professionele video content te maken voor social media


Dus wacht niet langer! 

Start nu met gepersonaliseerde video's om jullie lead opvolging naar een hoger niveau te tillen en dat op een simpele en professionele manier. Zodat jullie je kunnen onderscheiden van de concurrenten die dit stuk voor stuk nog niet doen. 

Het starten met gepersonaliseerde video is nog nooit zo makkelijk geweest 👉🏻

Het starten met gepersonaliseerde video is nog nooit zo makkelijk geweest 👇🏻

Jasper Berends

Verkoper Smidts Autogroep 

                                ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hier wordt een klant enthousiast van!

Als verkoper kijk je altijd naar manieren om de klant nog beter en onderscheidender van dienst te kunnen zijn. De gepersonaliseerde video optie waarin Gerard voorziet is daarin super! Tussen de werkzaamheden door zet ik, binnen een mum van tijd , een gepersonaliseerde video in elkaar en biedt ik mijn klant een unieke en persoonlijke beleving wat in de eerste weken van gebruik gelijk al heeft geresulteerd in de eerste verkopen.


Ook krijgen we veel complimenten en wordt het concept zeer gewaardeerd door onze klanten. Wat mij betreft een win-win!

Hi ondernemer,

Elke dag komen er nieuwe aanvragen en leads binnen die je het liefst allemaal wilt binnen halen. En wat als je de conversie van al deze leads aanzienlijk kan verhogen?


Let's keep it Simple...


Daarom wil ik je graag de mogelijkheden laten zien en jou en je team toegang geven tot meer dan 20 jaar ervaring met filmen en editen waarvan ik mij de laatste jaren heb toegelegd op Storytelling en strategie en slimme video oplossingen. Ik begeleid, help en monteer wekelijkse vlogs van bekende Youtubers en verleen mijn diensten en verspreid mijn kennis aan toonaangevende bedrijven. Laten we kennis maken want persoonlijk kijk ik ernaar uit dit gezamenlijk met jullie op te pakken. 


Op jouw succes, 

Gerard Dunning

Eigenaar VideoMadeSimple.nl

Vriendelijke woorden

"Binnen bol.com werken we regelmatig samen met Gerard voor het filmen & editten van video’s. Gerard begrijpt goed waar we naar op zoek zijn, gebruikt zijn creativiteit om de video te versterken en creëert leuke en humoristische video’s die goed worden bekeken binnen de organisatie!"
bol. - De winkel van ons allemaal
"Gerard is een multi-talent en buitengewoon goed in wat hij doet. Hij verrijkt mijn vlogs met zijn onuitputtelijke creativiteit, animaties en strakke edits en dat is terug te lezen in de reacties die ik ontvang."
Jorg Ruis - Ondernemer / Youtuber
"Samenwerken met Gerard is altijd een groot feest. Hij denkt goed mee en zelfs verder, maakt het resultaat beter dan verwacht en is gedurende het hele proces ontzettend betrokken en gedreven. He truly makes magic."
Meryem Hocuk  - People & Learning Partner bol

Start met gepersonaliseerde video in drie gemakkelijke stappen

Kennismaking

Allereerst maak ik heel graag kennis met jullie! In een teams/zoom call of tijdens een persoonlijke ontmoeting ga ik graag met je in gesprek over wie jullie zijn, wat jullie doen, waar jullie nu staan en waar jullie naar toe willen. 

Voorbereiding

Naar aanleiding van ons gesprek wordt de training en jullie format op maat voorbereid. Na de voorbereidingen krijgen jullie toegang tot alle tools zodat jullie kunnen starten met de gepersonaliseerde video's.

Conversies maken

Met de tools hebben jullie alle kennis in huis om zelf aan de slag te gaan. Graag ondersteun ik jullie verder met vragen en plannen we een evaluatie moment in zodat we gezamenlijk kunnen kijken hoe het gaat. 

 🤝 Laten we kennis maken 🤝

En jullie lead opvolging naar een ongekend nieuw niveau tillen